Szabóné Katona Eszter és az Élénk gyerekek

 

Nagy szeretettel ajánlom figyelmetekbe Szabóné Katona Eszter www.elenkgyerekek.com elnevezésű weboldalát. Rendkívül hasznos tanácsokat olvashattok arról, miként lehet az élénk, vagyis "szuper érzékeny" gyerekek viselkedését minél könnyebben megérteni és miként lehet ezeket a gyerekeket a mindennapi kihívások közepette nevelni, kezelni. 

A weboldal elnavigál egy 9 kérdésből álló teszthez is, melynek kitöltése után kiderül, hogy élénk-e a gyermeked. A teszt eredményét személyesen Eszter elemzi ki mindenki részére.

Igényelhető egy E-book is, melyet szintén Esztertől lehet megrendelni, "Kezelhetetlen gyerekek?!" címmel.

 

Örömsüti akció országszerte

Örömsüti név alatt fut az a kezdeményezés, mely alapján csoportok alakulnak több településen is szerte az országban. A csoportok tagjai sütni szerető anyukákból, nagymamákból, hobbi cukrászokból állnak, vagy bárki más is lehet, aki egy nagy adag szeretetet süt bele a süteményekbe és azt rászorulóknak ajándékozza. A célcsoportok között vannak idősek otthonai, hajléktalan szállók, gyermekotthonok, stb. Akinek kedve van, a facebook-on csatlakozhat az általa kiválasztott csoporthoz és máris készülhetnek a szeretettel megédesített sütemények!